1-vuotiskuvaus ulkona onnistuu hyvin suunnittelemalla

1-vuotiskuvaus ulkona onnistuu hyvin suunnittelemalla

Lapsikuvaus on nyt suositumpaa kuin koskaan! Lapsikuvauksessa suosituimpia merkkipaaluja kuvauksiin ovat vastasyntyneiden kuvaukset (1-4 viikkoisena), puolivuotiaat ja perinteisin, eli muotokuva 1-vuotiaana. Lapsikuvauksen yhteyteen on hyvä yhdistää myös perhekuvaus ja sisaruskuvaus, jotka onnistuvat samalla kuvaus kerralla.

Lapsikuvaus Helsingissä onnistuu parhaiten luonnonvalossa toukokuusta syyskuuhun, jolloin puistoissa, rannoilla sekä lähimetsissä on upeat puitteet luoda kauniita muotokuvia.

Kuvausta suunnitellessa on hyvä huomioida muutamia asioita. Ensimmäiseksi, kuvaus kannattaa tehdä tutussa ympäristössä, joka tarjoaa useamman erilaisen ja monipuolisen ympäristön vähäisellä liikkumisella. Toiseksi on hyvä suunnitella jo valmiiksi, millaisia kuvia on ajatellut ja mitä rekvisiittaa kuviin voisi ottaa mukaan. Kolmanneksi on hyvä muistaa, että lapsi keskittyy vain hetken kuvaustilanteeseen, joten kuvaustilanteesta kannattaa muodostaa luonnollinen leikki tai peli. Neljänneksi on varattava niin vanhemmille että lapsille riittävästi välipalaa, että energia säilyy läpi koko kuvauksen.

No Comments

Post A Comment